Ciljevi i zadaci

ciljevi i zadaci

Osnovni ciljevi i zadaci Instituta su:

  • edukacija kadrova iz privrede, banaka i drugih oblika organizovanja biznisa, u cilju efikasnijeg obavljanja poslovnih aktivnosti i kadrova koji tek treba da se osposobe i uključe u biznis
  • izrada različitih vrsta projekata (investicioni projekti, biznis planovi, projekti procene vrednosti, istraživanje tržišta, projekti restrukturiranja privrednih subjekata i sl.)
  • organizovanje domaćih i međunarodnih stručnih skupova u cilju prezentacije privrednim subjektima i ostalim poslovnim organizacijama inostranih i domaćih tržišnih mogućnosti za proširenje i unapređenje poslovnih aktivnosti, kako u kvantitativnom, tako i u kvalitativnom smislu
  • organizovanje domaćih i međunarodnih naučnih i stručnih skupova sa ciljem prezentacije inostranih i domaćih saznanja i inovacija u domenu finansija, spoljne trgovine, menadžmenta, marketinga i sl.
  • konsalting iz oblasti finansija, poslovnog prava, spoljnotrgovinskog poslovanja i sl.
  • formiranje informacione baze firmi i projekata u cilju proširenja i unapređenja njihove međusobne poslovne saradnje
  • promovisanje uspešnih firmi i pojedinaca u zemlji i inostranstvu
  • izdavačka delatnost
  • uspostavljanje saradnje sa srodnim međunarodnim i domaćim institucijama i asocijacijama, u cilju realizacije zajedničkih internacionalnih programa.

Prethodne aktivnosti Institut realizuje u saradnji sa najeminentnijim domaćim i inostranim stručnjacima za pojedine oblasti, kao i sa brojnim univerzitetima, fakultetima, institutima i drugim relevnatnim institucijama iz celog regiona. Institut je i član Nacionalnog odbora, a time i Međunarodne trgovinske komore sa sedištem u Parizu.

Kontakt info

Adresa instituta:
Dubrovačka 24
11000 Beograd
Republika Srbija

Telefon:
+381 (11) 292.80.05
+381 (11) 292.80.15
+381 (11) 203.00.02
+381 (11) 203.01.12

Fax:
+381 (11) 292.80.15
+381 (11) 218.26.37

Mobilni:
+381 (63) 238.056
+381 (64) 821.20.61

Internet:
www.institutmba.co.rs

Mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 204 gostiju i nema prijavljenih članova

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.institutmba.co.rs je Institut za poslovna istraživanja MBA. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Instituta za poslovna istraživanja MBA. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Institut za poslovna istraživanja MBA.